A minap leltem rá erre a receptre, mely arra "késztetett", hogy próbáljam ki. Mivel egy jó adag bablevest (hamarosan annak is leírom a receptjét) készítettem, gondoltam ez pont passzol hozzá.
A receptet itt találjátok:
Nálam ez sült ki belőle :D:
Megjegyzés: az első tepsinél egy picit lesült a pogik alja (de ez nem tántorít el attól, hogy máskor is megsüssem), tehát érdemes az időt és a pogácsákat is figyelni.
A "szakértőim" véleménye a pogiról: FINOM!!! S mi lehetett vajon az első kérdésük??? Anyu, ugye sütsz máskor is ilyet??? Lehet egy ilyen kérésnek ellenállni???
hm... ez aztán igazán finom volt, kééérek méég!
VálaszTörlésBizony, a pogácsák hajlamosak lesülni. Nem érdemes 170-180 fok fölé menni, egyébként is gyorsan elkészülnek. Sokszor segít a sütőpapír is.
VálaszTörlésÉn egyébként kizárólag ella krumplit használok a pogácsákhoz (az a sárga színű), szerintem messze a legfinomabb ebben a kategóriában!
Rendben! Legközelebb 2 adagot sütök :D!
VálaszTörlésElla krumplit pedig ki fogom próbálni.