2011. február 18., péntek

Egy gyors pogácsa...

A minap leltem rá erre a receptre, mely arra "késztetett", hogy próbáljam ki. Mivel egy jó adag bablevest (hamarosan annak is leírom a receptjét) készítettem, gondoltam ez pont passzol hozzá.
A receptet itt találjátok:
Nálam ez sült ki belőle :D:


Megjegyzés: az első tepsinél egy picit lesült a pogik alja (de ez nem tántorít el attól, hogy máskor is megsüssem), tehát érdemes az időt és a pogácsákat is figyelni. 
A "szakértőim" véleménye a pogiról: FINOM!!! S mi lehetett vajon az első kérdésük??? Anyu, ugye sütsz máskor is ilyet??? Lehet egy ilyen kérésnek ellenállni???

3 megjegyzés:

  1. hm... ez aztán igazán finom volt, kééérek méég!

    VálaszTörlés
  2. Bizony, a pogácsák hajlamosak lesülni. Nem érdemes 170-180 fok fölé menni, egyébként is gyorsan elkészülnek. Sokszor segít a sütőpapír is.

    Én egyébként kizárólag ella krumplit használok a pogácsákhoz (az a sárga színű), szerintem messze a legfinomabb ebben a kategóriában!

    VálaszTörlés
  3. Rendben! Legközelebb 2 adagot sütök :D!

    Ella krumplit pedig ki fogom próbálni.

    VálaszTörlés