2011. március 20., vasárnap

Májgaluska máj nélkül?

Igen :D! A héten akadtam erre a receptre, most hétvégén ki is próbáltam. A "szakértőim" szerint nagyon finom. Így ez jó levesbetét lesz nálunk az elkövetkezendő időkben. Nekem azért picit "mű", hiányzik a máj jellegzetes íze...de, ha a gyerekek így megeszik, akkor nem próbléma.
Megjegyzés: nem nehéz elkészíteni, de vigyázni kell, mert tényleg "megnőnek" a kis galuskák (én kiskanállal szaggattam a levesbe).

A májgaluska (májkrémgaluska) elkészítését az alábbi linken tudjátok megnézni:

1 megjegyzés:

  1. Jó ötlet a konzerv, főleg, ha gyorsan kell a májgaluska. Ám a post címe akkor lesz csak igazán pontos, ha megnézzük a "májkrém" összetételét (ivóvíz, sertésmáj (25%), gyártási szalonna, búzaliszt, sertésbőr, szójaliszt, szeperált sertéshúspép, szeparált baromfihúspép, nitrites pácsó keverék). Nem csoda, hogy "hiányzik a máj jellegzetes íze" :)

    VálaszTörlés